Violetos Jarašiūnienės tapybos darbų parodos “Pažintis su savimi” pristatymas

Share this post


Violetos Jarašiūnienės tapybos darbų parodos “Pažintis su savimi” pristatymas

Gegužės 13 d. (šeštadienį) kviečiame į Violetos Jarašiūnienės-ViJa Art tapybos darbų parodos “Pažintis su savimi” pristatymą.

Violeta Jarašiūnienė gimė 1978 m. netoli Dubysos, Raseinių rajone, Betygalos miestelyje. Dabar gyvena Kaune. 1997 m. baigė Kauno Taikomosios dailės mokyklą, dailiosios keramikos specialybę.

Meilė kūrybai ją lydėjo visą gyvenimą, o pirmieji bandymai tapyti buvo labai nedrąsūs ir užslėpti, pilni nepasitikėjimo ir baimės. Maloniausia dailininkei dirbti su akriliniais dažais.

Pirmųjų Violetos tapybos darbų paroda įvyko 2008 m. gimtinėje, Betygalos miestelyje. Vėliau organizuotos Kaune, Vilniuje, Jonavoje, Radviliškyje, Raseiniuose.

“Pradėdama tapyti, aš niekad nežinau, nei kokios spalvos bus, nei koks turėtų būti finalas. Fone visada turi skambėti muzika, pagal kurią ir pradedu jausti dažų atspalvius. Muzika padeda skleistis spalvoms ir akordai parenka teptuko ir uždėtų ant drobės dažų skambesį. Spalvos tarpusavyje susilieja, kaip ir mūsų gyvenimai, mūsų jausmai. Norisi jausti harmoniją, švelnumą ir pilnatvę” (Violeta Jarašiūnienė).

Paroda Zanavykų muziejuje bus ekpsonuojama nuo gegužės 13 d. iki birželio 19 d.

Maloniai kviečiame apžiūrėti!

Skip to content